Barcelona and Modernity : Picasso, Gaudí, Miró, Dalí /

SIMPLE MARC ISBD Imprimir Reservar

ISBN   0940717875 (Cleveland Museum of Art : tela)
9780940717879 (Cleveland Museum of Art : tela)
0300121067 (Yale University Press : tela)
9780300121063 (Yale University Press : tela)
NÚMERO DE CONTROL DEL SISTEMA   0940717875
3042-84660
AUTOR   Robinson, William H., 1955-
TÍTOL   Barcelona and Modernity : Picasso, Gaudí, Miró, Dalí / William H. Robinson, Jordi Falgàs, and Carmen Belen Lord ; foreword by Robert Hughes ; with contributions by Josefina Alix ... [et al.]
PUBLICACIÓ   [Cleveland] (Ohio) : Cleveland Museum of Art ; New Haven (Conn.) : Yale University Press, 2006
DESCRIPCIÓ   XVII, 524 p. : il., col. ; 32 cm
NOTA   Catàleg de l'exposició celebrada al Cleveland Museum of Art, del 15 d'octubre de 2006 al 7 de gener de 2007, i al Metropolitan Museum of Art del 7 de març al 3 de juny de 2007, i organitzada conjuntament amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya
NOTA   Notes. Bibliografia
MATÈRIA   Picasso, Pablo,--1881-1973
Picasso, Pablo,--1881-1973--Exposicions
Gaudí, Antoni,--1852-1926--Exposicions
Gaudí, Antoni,--1852-1926
Dalí, Salvador,--1904-1989--Exposicions
Dalí, Salvador,--1904-1989
Miró, Joan,--1893-1983--Exposicions
Miró, Joan,--1893-1983
MATÈRIA   Art--Catalunya--S. XIX-XX
Modernisme (Arquitectura)--Barcelona (Catalunya)--Exposicions
Modernisme--Barcelona (Catalunya)
Noucentisme (Art)--Barcelona (Catalunya)--Exposicions
Renaixença--Catalunya--Exposicions
Avantguardisme--Barcelona (Catalunya)--Exposicions
Ciutats--Barcelona (Catalunya)--Exposicions
Artistes--Itàlia--S. XV-XVI--Da Vinci, Leonardo
AUTOR   Falgàs, Jordi
Lord, Carmen Belén
Hughes, Robert, 1938- pròl.
Alix, Josefina
ENTITAT   Cleveland Museum of Art
Yale University
Institut Ramon Llull

EXEMPLARS

Biblioteca Localització Signatura Situació Codi de Barres Informació de Volum
Biblioteca FM BAR Consulta a sala 04252

 

 

 


CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I MUSEU TÈXTIL

Carrer Salmerón 25
08222 TERRASSA
Telèfon: 937 315 202
Fax: 937 856 170
biblioteca@cdmt.cat

Horari
Cita prèvia dins de l’horari següent:
de dilluns a divendres, de 9:30h a 14:00h
i dijous de 16 a 19h.